Wednesday, July 26, 2006

Smeerkaasbakje wordt scrapbakje met als thema: Dagje Schiermonnikoog.

Van een bakje waar smeerkaas in heeft gezeten (te koop bij de Aldi) heb ik onlangs een scrapbakje gemaakt met als thema: Dagje Schiermonnikoog.
Het papier is van Scenic Route Paper Co. uit de serie North Shore. De scrappagina's zijn op een strook papier geplakt die ik taps heb laten toelopen. onderin is de strook 5,5 x 5,5 cm. en bovenin 6,5 x 6,5 cm.
Schiermonnikoog is denk ik wel mijn meest favoriete plek in Nederland om een dagje naar toe te gaan. Vanuit Drenthe is het ook goed te doen om de eerste boot die vanuit Lauwersoog vertrekt te halen. Met 3 kwartier ben je op het eiland. Mijn meest favoriete strand is het Noorderstrand. Je vindt daar altijd wel een plekje en hoeft niet hutjemutje te liggen zoals bij Scheveningen of Zandvoort.
Vorig jaar hadden we Lisanne meegenomen. Zij is ons buurmeisje en net zo oud als Zander. Het was een gezellig dagje uit! Dat is ook wel te zien op de foto's.

Made this booklet out of a cheese spread tin (?).
Schiermonnikoog is an island in the north of Holland, not so far away from Drenthe, the province where we live. It's about an hour to get to the harbour at Lauwersoog and than 45 minutes on the ferry.
I love the island with very large beaches. On the pictures you can also see Lisanne, she's our nextdoor neighbour girl and has the same age as Zander. We had a wonderful day!

1 comment:

bdfytoday said...

Here are some links that I believe will be interested