Wednesday, July 26, 2006

Nieuwe blog gemaakt.
Hoewel ik al een blog heb bij web-log.nl wilde ik graag nog een blog die echt alleen maar over scrappen zal gaan. Ik zag steeds mooie blogs voorbij komen van Blogger.com bij het surfen en dus heb ik hier vandaag maar eens een nieuwe blog aangemaakt. Groot nadeel is wel dat alles in het Engels is en hoewel ik wel wat Engels ken is het toch wel even zoeken.
Maar goed, ik kom er vast wel uit en zal op deze blog mijn scrapsels laten zien.

Hier alvast mijn laatste spread met als titel: Big smile in process. De baby op de foto's is mijn zoon Zander die toen net 4 maanden oud was. Toen wees nog niets erop dat hij autisme had!
Wat een lekkere lachebek was het toen. Nu ook nog wel hoor!
Het papier is van Basic Grey uit de serie Lollipop shoppe. De paper piecings heb ik zelf gemaakt. Dezelfde figuurtjes staan ook op het boxkleed waar Zander op ligt. Achter de 1e foto zit journaling. Ziet het er niet vrolijk uit?
Ik zou het leuk vinden om reacties te krijgen.

Started this new blog today. I already have a blog on web-log.nl, it's called Scrapanniek. That blog is more personal. This new blog is only about scrapbooking.

My latest spread is called: Big smile in process. On these pictures my son Zander is 4 months old. No signs of autism back then! He reacted very well and liked to laugh. (He still does.)
Made the paper piecings myself. They are the same figures as you can see on the boxgarment (?) under my son.

No comments: